Hur Synkronisera Outlook på två datorer

September 26

Hur Synkronisera Outlook på två datorer


Synkronisera Microsoft Outlook mellan två olika datorer är ofta en huvudvärk som användarna erfarenhet eftersom Microsoft inte ger möjlighet att göra detta via Outlook-programmet. Det finns dock ett antal metoder för att framgångsrikt synkronisera Outlook över två datorer. Metoderna för synkronisering delas in i två stora kategorier: särskild programvara som synkroniserar Outlook och onlinetjänster som använder olika verktyg för att synkronisera vissa aspekter av Outlook. Dessa metoder skiljer sig i användarvänlighet och kostnader.

Instruktioner

Använda programvara för att Synkronisera Microsoft Outlook

1 Hitta ett program som passar dina behov för synkronisering Microsoft Outlook. Ett antal program, såsom Sync Outlook och SynchPst, finns tillgängliga för att synkronisera Microsoft Outlook mellan två datorer. Men vissa program synkroniseras automatiskt Outlook i bakgrunden (automatiskt), medan andra gör användaren synkronisera de två datorerna manuellt. Vidare, kostnaden för dessa program varierar i stor utsträckning. Granska deras egenskaper och välja den som är bäst för din situation.

2 Installera synkroniserings på varje dator som du vill synkronisera Outlook på. Aktivera delning mellan de två datorernas Outlook-mappar.

3 Synkronisera Outlook-mappar mellan två datorer. Om synkronisering program inte tillåter bakgrunds synkronisering, se till att synkronisera din Outlook-mappar varje gång viktiga förändringar görs i en av dina Outlook program.

Hur Synkronisera Outlook Använda Online Services

4 Bestäm de funktioner som du vill synkronisera med Outlook. Om du inte använder uppgifter, kalender och / eller Kontakter funktioner i Outlook, sedan ignorera tjänster som syftar till att synkronisera de aspekter av Outlook.

5 Använda tillgängliga verktyg för att synkronisera aspekter av Outlook. Många av dessa verktyg använder Googles onlineverktyg (som Google Kalender och Gmail Kontakter) för att driva synk av de två datorerna. Tjänster såsom Google Calendar Sync kan synkronisera din Outlook-kalender med en Google Kalender (som kan därefter synkroniseras med en andra kopia av Outlook).

6 Använda ytterligare verktyg för synkronisering extra Outlook-data. Ytterligare verktyg som Outshare och Wyncs ger full synkronisering för Outlook program mellan datorer. En fullständig förteckning över gällande verktyg kan hittas på glid-häftnings Systems artikel om "Synkronisera Outlook med hjälp av webbtjänster."

7 Synkronisera data mellan version av Outlook på en regelbunden basis för att hålla dem aktuella. Många av dessa verktyg kräver manuell synkronisering när en användare önskar att två versioner av Outlook för att bli synkroniseras.

Tips

  • -Medan Det är billigare att använda online-verktyg för synkronisering Microsoft Outlook, kan användare med liten datorvana har lättare att med hjälp av särskild programvara för att synkronisera Microsoft Outlook mellan två datorer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com