Hur fungerar en Anonymizer Arbete?

February 17

trafik~~POS=TRUNC

Trafikanalys är hur utomstående lyckas tolka vad du har gjort på din dator. Detta innebär att de analyserar webbplatser för att se hur mycket trafik dessa webbplatser ta emot och de använder denna information för att avgöra källan till trafiken, nämligen din dator. De kan sedan använda denna information för att skicka reklam som de anser vara relevanta för dig. Genom att använda en Anonymizer, beroende på sofistikerade anonymisera webbplats eller webbplatser, kan du hålla denna typ av information att stjäla från att hända.

Surfa utan att lämna en Trail

Anonymitetstjänster fungerar genom att hjälpa dig att ansluta till Internet utan att lämna spår av din sökning rekord ligger runt för alla att hitta. De tillåter dig att surfa på webben medan resterande avstånd från de webbplatser du besöker så att cookies inte kan plocka upp på vad du gör. För att använda en Anonymizer du behöver öppna en webbplats utformad för detta ändamål, och sedan skriva in den information du vill söka och Anonymizer webbplats kommer att göra allt för att söka för dig, varigenom man eliminerar din "cyber spår." Den Anonymizer webbplats kan bromsa din sökprocessen på grund av det faktum att det är ett separat steg mot din destination men vissa webbplatser motverka detta problem genom att ha flera tusen länkar till hemsidan redan arkiveras i deras system för enkel åtkomst. Detta kan faktiskt göra din webbsurfning snabbare om du råkar träffa en av de platser som redan finns.

Nätverks och Enpunktskvantifiering anonymitets

Det finns två typer av anonymitetstjänster, nätverk och enda punkt design. De nätverksplatser finns flera olika platser alla anslutna att göra en sak; hålla din information och dina sökningar privat. De mer utanför ställen som medverkar i denna process, desto mer säker informationen vara. De enkelpunktanonymitets, å andra sidan, involverar endast en utanför platsen. Tillräckligt med tid, kan vem som helst med en sofistikerad trafikanalys systemet så småningom hitta information och vet vad du har gjort medan du är online.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com