Så här visar någon annans Facebook-sida

January 21

Så här visar någon annans Facebook-sida


Facebook är en av de mest populära sociala nätverk webbplatser, med mer än 500 miljoner aktiva användare per 2010 enligt Facebooks officiella statistiken. Om du är en Internetanvändare som inte har anslutit sig till Facebook ännu, kanske du har sökt på webben efter namnet på en av dina vänner och hände på sin Facebook-profil. Men var du inte kan se den. Innan du kan visa någon annans Facebook-sida, måste du bli en Facebook-medlem. Efter att ha anslutit Facebook och bjuda in någon att lägga till dig som en vän, kan du se hennes profil.

Instruktioner

1 Navigera till Facebook hemsida. Sidan innehåller lådor för information som krävs för att skapa en Facebook-profil. Fyll i den begärda informationen, såsom namn, e-postadress och önskat lösenord. Klicka på "Registrera dig" knappen, och följ anvisningarna som visas på sidan för att skapa en Facebook-profil för dig själv.

2 Återgå till Facebook startsidan efter att skapa din profil. Skriv din e-postadress och lösenord med lådorna i det övre högra hörnet på skärmen, och klicka på "Logga in" för att visa ditt Facebook-konto sida.

3 Klicka i rutan "Sök" högst upp på sidan, och skriver det fullständiga namnet på den vän vars Facebook-profil du vill titta på. Tryck enter." Den "Samtliga resultat" visar en lista över alla Facebook-medlemmar med namn som matchar det du har skrivit.

4 Klicka på "Lägg till som vän" knappen bredvid namnet på den person vars Facebook-profil du vill titta på. Ett pop-up-fönster visas att be dig att bekräfta att du vill skicka personen en vänförfrågan.

5 Klicka på "Lägg till ett personligt meddelande" och skriv ett kort meddelande om du vill påminna personen om vem du är och hur du känner varandra. Klicka på "Skicka förfrågan" och klicka sedan på "Stäng" -knappen.

6 Visa din väns profil genom att klicka hennes bild under kategorin "Friends" på vänster sida av skärmen efter att navigera till ditt Facebook-konto sida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com