Återställa standard IE Bakgrund

April 17

Windows Internet Explorer (IE) är den mest populära webbläsaren på marknaden idag. Miljontals PC-användare har sökt på Internet och avslutade sitt arbete med hjälp av denna enkla webbgränssnitt. Dina sökningar på internet kan hjälpa dig att hitta unika tapeter, men du behöver veta hur man återställer standard IE tapeter att börja om från början.

Instruktioner

1 Flytta markören över "Start" -knappen i nedre vänstra delen av skrivbordet. Klicka på "Start" och leta reda på ikonen "Inställningar" i denna meny för att få tillgång till anpassade funktioner.

2 Titta igenom menyn "Inställningar" för att hitta ikonen "Kontrollpanelen", som kommer att ligga högt upp på skärmen om ikoner i alfabetisk ordning. Klicka på vänster musknapp två gånger för att aktivera menyn "Display".

3 Tryck på "Background" fliken i menyn "Display" för att lokalisera IE tapeter inställningar. Du kan komma åt standardinställningar, samt en serie av tapeter installeras innan köp genom att använda "Bläddra" -funktionen.

4 Söka igenom "Files Type" rutan i menyn "Bläddra" för att leta efter den ursprungliga IE tapet typ. Du bör dubbelklicka på "Background" mapp i den här menyn för att hitta bildfiler som behövs för att återställa den ursprungliga tapeten.

5 Välj "Windows" fil i "Files Type" låda datorn för att hitta den exakta filen som behövs för att återställa ursprungliga tapeter. Du kan bläddra ner mappen "Windows" för att hitta "webben" mapp som kommer att leda dig till "Bakgrund" mappen. Denna fil innehåller alla verifikationer och bilder som installerats av tillverkaren.

6 Leta efter exakta filnamnet inom "Bakgrund" mapp för att slutföra din restaurering. filnamnet skiljer sig med varje operativsystem, men vem som helst med ett operativsystem från Microsoft efter 1995 hittar systemnamnet innan en ".htm" suffix. Du kan dubbelklicka på detta filnamn och tryck på "OK" i följande menyer för att återställa IE tapet.

7 Logga ut datorn för att bekräfta att du helt har återställt den ursprungliga tapeten. Du kan behöva köra systemåterställning cd eller kontakta tillverkaren om originalfilen är skadad bortom användning.

Tips

  • Ta bort gamla tapeter regelbundet och återställa standard IE tapeten att söka efter virus. Du bör ställa in skrivbords ingen tapet eller originalbilden och fortsätta med en virussökning för att bestämma renhet av din nuvarande bild. Du kan återställa den gamla bilden genom att klicka på källfilen efter skanningen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com