Hur vill ändra en färg PDF till svartvitt

November 28

Hur vill ändra en färg PDF till svartvitt


PDF-filer innehåller ofta stora färgbilder eller designelement som kan använda upp skrivarens färgbläck eller göra dokumentet en större filstorlek. För att undvika dessa problem, kan du konvertera ett PDF-dokument från färg till svartvitt. Konvertering är en enkel process med hjälp av rullgardinsmenyerna i Adobe Acrobat Professional. Adobe erbjuder en gratis varuprover av Adobe Acrobat Professional.

Instruktioner

1 Öppna din färg PDF-dokumentet i Adobe Acrobat. Välj "Advanced" från rullgardinsmenyn, rulla ned till "Print Production" och över till "Konvertera färger."

2 Välj "Konvertera: RGB" eller "Konvertera CMYK" från menyn. Du kan behöva göra din konvertering mer än en gång för att se vilket som fungerar bäst för det dokument du konverterar.

3 Välj "Gray Gamma 1.8" eller "Gray Gamma 2.2." Du kan behöva göra din konvertering mer än en gång för att se vilket som fungerar bättre med dokumentet du konverterar.

4 Ändra "Omvandlings Option" till "Do not Bädda Profile" och klicka på OK. Acrobat kommer att börja konverteringen, sida för sida. Framstegen kommer att visa längst ned i dokumentfönstret.

Tips

  • De flesta professionella tryckpressar använder CMYK för färgutskrifter. Om det dokument som du vill konvertera till svartvitt skapades för att skriva ut professionellt, kan det vara CMYK. Om det är ett dokument som skapats för webbpublicering, kan det vara RGB.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com