Hur kan man överföra kategorier Bulk Magento

December 18

Magento är ett open-source e-handelsplats som ägs av Ebay Inc. Den var avsedd att ge butiksägare möjlighet att skapa skräddarsydda mobila skyltfönster lappar. Det erbjuder en prenumerationsbaserad systemet och dess "gemenskapen" upplagan är gratis. När du skapar ditt skyltfönster med Magento, har du alternativ för att ställa in dina produkter per kategori och lägga till bilder. Naturligtvis, om du har flera kategorier och flera produkter, ladda upp dem en efter en kan vara tidskrävande. Om du har dina produkter och bilder som inrättats på ett kalkylblad, kan du ladda upp dem på samma gång genom att ansluta datorn till Magento webbplats via FTP.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren och navigera till Magento webbplats (magentocommerce.com.) Klicka på "Logga in" och skriv din Magento användarnamn och lösenord när det efterfrågas. Navigera till din Magento "Admin" sida.

2 Navigera till "Kategori" och skapa en "Sample" produkt. Ladda upp en "Sample" produktbild. Välj någon kategori, produkt och bild bara för att skapa ett prov.

3 Klicka på "System", "Import", "Export" och "Profiler". Klicka på "Exportera Alla produkter" och välj den butik där du skapade ditt prov produkt och bild.

4 Klicka på "Spara och fortsätt redigering" klicka sedan på "Kör profil."

5 Klicka på "Start", "datorn" och "nätverksenhet" på din dator. Klicka på "Anslut till en webbplats." Skriv in din Magento webbservern adress när det efterfrågas. Till exempel, "ftp.yoursite.com." Ersätt "dinWebbplats" med din Magento webbplats adress. Klicka på "Nästa" och ange ditt användarnamn och lösenord när det efterfrågas. Klicka på "Finish." Dubbelklicka på länken under "Dator" för att ansluta via FTP till din Magento webbplats.

6 Klicka på "Var / Export" på Magento admin sidan och navigera till filen med alla dina kategorier. Dubbelklicka på filen för att ladda upp den. Placera en "/" före namnet på alla bildfiler. Vänta tills uppladdningen är klar.

7 Ladda upp dina bilder till Magento "Media / Import" katalogen. Detta kommer att ladda upp alla dina kategorier i bulk till din Magento webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com