Hur man gör Dope musikvideor Använda Windows Movie Maker

December 15

Windows Movie Maker är en fri filmskapande programvara för Windows operativsystem. Programmet är kompatibelt med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista och Windows 7. Windows Movie Maker ger en dra-och-släpp-gränssnitt som gör det möjligt för användaren att använda hans eller hennes egen musik, filmfiler och bilder för att skapa musikvideor. Dessa filmer kan laddas upp till en webbplats på Internet eller skickas till vänner och familj att njuta av.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera den senaste versionen av Windows Movie Maker från Microsofts webbplats om du inte redan har det på din dator.

2 Starta Windows Movie Maker program.

3 Klicka på länken "Import Audio och musik" och välj musikspår från datorns filer för användning i filmen. Windows Movie Maker kan importera de flesta av de populära filformat för musik som mp3 eller wav.

4 Klicka på länken "Import Pictures" och välja de bilder eller bildfiler från datorn om du vill använda bilder med din musikvideo.

5 Klicka på länken "Importera video" och välj videofiler från datorn om du vill använda en pre-fångas videoklipp i din musikvideo. Windows Movie Maker stöder de flesta populära filformat, inklusive AVI, MPEG, MP2 och wmv.

6 Granska importerade filer i "samlingar" panel av programmet.

7 Klicka på musikfilen som du importerat, dra och släpp den till "Audio / Music" bar i tidslinjen längst ned på skärmen. Du kan placera mer än en låt i filmens tidslinje.

8 Redigera din musikfilen på tidslinjen. Dra hela musikfältet för att välja när man ska börja din låt i videon tidslinje. Klicka och dra på början eller slutet gräns musikfilen att trimma början eller slutet av musikfilen.

9 Dra och släpp bilder eller videofiler i "Video" bar på tidslinjen. Du kan lägga till många bilder och videoklipp på tidslinjen.

10 Klicka och dra på gränsen till bilden för att ändra den tid bilden visas i videon.

11 Klicka och dra på början eller slutet kanten av videofilen för att trimma början eller slutet av videofilen.

12 Klicka på "Spara till min dator" när du har redigerat din musikvideo.

13 Ge din musikvideo ett namn, välj den mapp där du vill spara den och klicka sedan på "Nästa" -knappen.

14 Välj din film inställning och klicka på "Nästa" -knappen. Den "Bästa kvalitet för uppspelning på min dator" är en god kvalitet inställning att använda.

15 Låt din dator för att konvertera och spara det nya musikvideo. Du kommer att finna det sparas i den mapp du tidigare valt.

Tips

  • Du kan också skapa animerade introduktion och slutar skärmar för din musikvideo.
  • Genom att högerklicka på dina foton och videoklipp, kan du lägga till toningseffekter och andra videoeffekter till din film.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com