Lägga till en Dell Printer Gateway bärbar dator

April 12

Lägga till en Dell Printer Gateway bärbar dator


Gateway datorer och Dell-skrivare är två populära hårdvara varumärken, och det är inte ovanligt för en konsument att ha en av varje i sin arbetsyta. Lyckligtvis, datorer och skrivare är i allmänhet kompatibla mellan varumärken, vilket innebär att en skrivare från en tillverkare vanligen arbeta med en dator från en annan tillverkare - i det här fallet, en Dell-skrivare och en Gateway bärbar dator.

Instruktioner

1 Installera Dell skrivardrivrutin på den bärbara datorn, antingen med skivan som följde med skrivaren eller genom att ladda ner rätt drivrutin för ditt operativsystem från Dells webbplats.

2 Starta om datorn.

3 Anslut USB-änden av kabeln till en ledig USB-port på din bärbara dator. Anslut den fyrkantiga änden av kabeln till porten på skrivaren.

4 Slå på skrivaren. Du bör se dialogrutan för skrivaren pop up.

5 Gå till Kontrollpanelen och välj "Skrivare". Du bör se Dell skrivare du just har installerat. Högerklicka på skrivarikonen och välj "Ange som standard" om det inte redan är. Du bör nu kunna skriva ut till din Dell-skrivare från din Gateway laptop.

Tips

  • Dell-skrivare bör plug-and-play när föraren är installed.Make säker på att du har rätt drivrutin installerad för ditt operativsystem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com