Hur man installerar Ultimate Boot CD

July 23

För det mesta, datorer löpa smidigt utan problem. Det finns dock de gånger varje gång i en stund när något kan gå fel, och datorn helt enkelt inte kommer att starta eller köras. Det kan bero på någon av flera skäl, bland annat virus. Det finns ett sätt, men för att få datorn tillbaka till sin normala hastighet och aktivitet, och det är genom programmet Ultimate Boot CD. Ultimate Boot är precis vad titeln säger att det är. Det är en sammanställning av många gamla startdisketter som sammanställts på ett CD med alla nödvändiga verktyg som behövs för att återhämta sig och återställa en dator.

Instruktioner

1 Ladda ner Ultimate Boot CD från länken i avsnittet Resurser. Klicka på "Download Now" och sedan "Spara fil" på frågan om du vill spara filen. På grund av sin storlek, kommer nedladdningen ta några minuter.

2 Dubbelklicka på den nyligen nedladdade filen. Den kommer att visas i antingen en "Downloads" pop-up fönster eller som en ikon på skrivbordet. Klicka på "OK" och sedan "Kör" på frågan om du vill köra programmet.

3 Bestäm ett utdrag plats och klicka på "Extract". Filerna kommer att börja utvinna.

4 Starta datorns cd-bränningsprogram. Dra "Ultimate Boot CD" filer i huvud valskärmen för CD-bränning. I alternativmenyn, se till att skapa en "data-CD" och inte en "musik-CD." Klicka på "Burn" och Ultimate Boot CD kommer att vara redo att använda när CD-skivan har bränts.

Tips

  • Vänligen varnas att Ultimate Boot CD är inte att användas av de oerfarna användare. Det finns många verktyg som ingår på disken som helt kan förstöra en dator genom att antingen flytta filer eller ta bort dem alla tillsammans. Det är bäst att bara använda denna programvara om du har erfarenhet av att driva dessa typer av uppstart program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com