Hur Synkronisera Två Exchange-konton

July 19

Microsoft Exchange Server tillhandahåller kommunikationsverktyg som är avsedda att underlätta utbytet av information från person till person i affärssammanhang. Exchange-servern innehåller en instant messaging system, liksom både e-post och röstfunktioner. Om du vill synkronisera information mellan två användarkonton på Exchange Server, föreslår Microsofts webbplats drar information från var och en av de konton till en annan Microsoft-program, Microsoft Outlook.

Instruktioner

1 Logga in på datorn under en användarprofil som har tillgång till den första Exchange Server-postlåda. Starta Microsoft Outlook från ikonen på skrivbordet eller aktivitetsfältet.

2 Klicka på menyn "File" och klicka på "Info." I fönstret som öppnas, klicka på "Kontoinställningar" och "ombudsåtkomst." Växla till fliken "delegater" och klicka sedan på "Lägg till" -knappen. När du uppmanas ange användarnamn för andra Exchange Server-konto som du vill synkronisera med det aktuella kontot och klicka på "OK".

3 Dra ner pilen var och en av menyerna i "Delegera behörigheter" fönstret och välj "Editor (kan läsa, skapa och poster modifiera)" alternativet. Klicka på "OK" två gånger för att återgå till huvud "Kontoinställningar" fönster.

4 Högerklicka på mappen märkt "brevlåda", följt av användarnamnet för det konto som du singed in och välj "Egenskaper för brevlåda" från menyn som öppnas. Växla till fliken "Behörigheter" och klicka på "Lägg till" -knappen. Ange användarnamnet på den andra Exchange-konto klickar du på "Lägg till" igen och klicka sedan på "OK".

5 Dra ner på listan med "Name" och välj det användarnamn du just lagt till. Välj "ägare" i menyn "Behörighetsnivå" och klicka på "OK". Följ samma steg som du använde för "brevlådan" mapp på alla andra mappar för att dela dessa mappar med andra användare.

6 Gå till "File" och välj alternativet "Avsluta och logga ut" för att stänga Outlook. När Outlook stänger, gå till "Start" -menyn och välj "Starta om." När datorn startar igen, logga in med användarnamn och lösenord för den användare som har andra Exchange-kontot.

7 Öppna Microsoft Outlook, gå till menyn "File", klicka på "Info" och välj sedan "Kontoinställningar". Växla till "E-post fliken" klicka på namnet på det konto som du är inloggad på och tryck på "Ändra" knappen.

8 Gå till "Fler inställningar" i fönstret som öppnas och växla till fliken som heter "Advanced". Tryck på "Lägg till" -knappen och ett fönster märkt "Öppna dessa ytterligare postlådor" öppnas. Skriv in namnet på den första användarkontot som du vill synkronisera med det aktuella kontot och klicka på "OK" tills fönstret stängs. När du återvänder till huvudskärmen, klicka på "Nästa" knappen, "Finish" -knappen och "Stäng" för att stänga fönstret. Informationen från både Exchange-konton visas nu i andra Outlook-konto.

Tips

  • Dessa steg är för Outlook 2010, den senaste versionen av Outlook i oktober 2010. Processen varierar i tidigare versioner av Outlook.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com