Lägga till Motion till text på Premiere Pro CS5

March 27

Lägga till Motion till text på Premiere Pro CS5


Adobe Premiere Pro är främst en videoredigerare, även om det finns textning. Med Premiere Titel verktyget kan du skapa text titlar som rulle, eller röra sig vertikalt på skärmen, eller krypa, eller röra sig horisontellt på skärmen. Om du vill lägga till rörelse text utan titel verktyget kan du skapa en grafisk med texten du vill animera på skärmen, importera bild i Premiere och flytta placeringen av klippet som ett över över befintlig film eller mot en svart bakgrund.

Instruktioner

1 Skapa en ny bild i Microsoft Paint eller annan grafisk editor. Ange den text du vill flytta i Premiere med storlek och teckensnitt du vill. Ställ bakgrunden till genomskinlig och spara den som en PNG-fil.

2 Öppna Adobe Premiere. Skapa ett nytt projekt och ladda grafisk text som du har skapat i projektpanelen, tillsammans med andra video, grafik och ljudfiler.

3 Montera projektet i tidslinjen. Dra video och grafik tillgångar från projektpanelen till videotidslinjer och ljud tillgångar till ljudtidslinjer. Dra din text grafik till en annan video tidslinje än filmen eller tom skärm som du vill täcka över.

4 Klicka på texten bild i tidslinjen för att välja det. Klicka på "Effect Controls."

5 Klicka på "Down" pilen bredvid "Motion" för att expandera den. Dra text som är grafisk till den ursprungliga platsen i programmet Monitor. Du kan ändra storleken på bilden med handtagen i Programmet Monitor. Klicka på "Lägg till / ta bort Keyframe" -ikonen bredvid positionen för bilden i effektpanelen.

6 Dra den aktuella tiden Indikatorn ovanför tids till en ny plats. Dra textgrafik till en ny plats. En nyckelbild skapas automatiskt och den väg den grafiska kommer att resa skapas i programmet Monitor.

7 Högerklicka på text som är grafisk i tidslinjen och klicka på "Clip hastighet / Duration" för att justera hur lång tid den grafiska kommer att vara synlig på skärmen. Klicka på "Play" -knappen i programmet Monitor för att förhandsgranska ditt projekt.

8 Klicka på "File" och klicka på "Export". Klicka på "Media" justera exportinställningar och klicka på "OK" för att exportera videon.

Tips

  • Klicka på "Titel" och sedan "New Crawl" eller "New Roll" för att skapa rörliga titlar text.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com