Så här ändrar den globala adresslistan används i Outlook

May 17

Så här ändrar den globala adresslistan används i Outlook


Om du använder Outlook på en Microsoft Exchange Server e-postkonto, hittar du att du har en global adresslista som innehåller namn och e-postadresser till alla i organisationen. Listan kan bli mycket stora och besvärliga att använda. Lyckligtvis har Outlook ett sätt att ändra den globala adresslistan för att göra det mycket lättare att använda.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook; Klicka på "Verktyg". Välj "Adressbok" från rullgardinsmenyn.

2 Välj "Global adresslista" om det inte är valt som standard i Visa namn rutan i fönstret Adressbok.

3 Klicka på "Verktyg" längst upp i fönstret Adressbok, Klicka på "Alternativ".

4 Ändra den globala adresslistan genom att välja vilken del av listan som du vill visa först som standard. Det kan vara lämpligt att göra den lokala gruppen som du oftast utbyta e-postmeddelanden som standard vy, till exempel.

5 Klicka på "Lägg till". I "Lägg till adresslista" fönstret, markera de adresslistor som du vill lägga till. Klicka på "Lägg till" efter varje. Avsluta genom att klicka på "OK".

6 Ändra i vilken ordning Outlook kontrollerar adresslistor genom att använda upp och ner pilarna i rutan som är märkt "När du skickar e-post, kolla namn med hjälp av dessa adresslistor i följande ordning." Du kan också ta bort en lista helt och hållet genom att markera det och klicka på "Ta bort."

7 Klicka på "OK." Stäng fönstret Adressbok för att slutföra jobbet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com