Så här fyller du McAfee Software

March 5

Så här fyller du McAfee Software


Baserat i Kalifornien, är McAfee Corporation en av de största utvecklarna av personliga och affärsmässiga dator säkerhetsprogram i världen. Erbjuder ett antal alternativ, allt från allmänt tillgängliga, gratis "McAfee Virusscan" till high-end "McAfee Identity Protection" programpaket, är McAfee programvara som utformats för att vara så effektiv som den är användarvänlig. Även om den initiala installationsprocessen kan ta lite tid, laddar någon av företagets mjukvaruprogram på datorn endast kräver elementära datorkunskaper.

Instruktioner

1 Välj vilken McAfee program du vill ladda på din dator. McAfee erbjuder ett brett utbud av alternativ programvara säkerhet på sin webbplats. Gå online och handla det val som bäst passar dina behov (se Resurser).

2 Klicka på "Köp nu" under det paket du vill hämta, klicka på "Ja, lägg i kundvagnen," klick "kassan" ge ditt betal- eller kreditkortsinformation och slutföra köpet. Gå till din e-post, öppna meddelandet skickas till dig av McAfee och klicka den medföljande länken. Du kommer att omdirigeras till en automatiserad nedladdning. Välj att spara den nedladdade filen på skrivbordet.

3 Dubbelklicka på den nedladdade filen på skrivbordet. Installationsprogrammet kommer att begära att du avinstallerar "Windows Defender", en standard Windows säkerhetssystem. Klicka på "OK."

4 Välj "Perpetual" utgångs typ i McAfee set-up fönster och klicka på "OK".

5 Välj "Typisk" set-up typ i nästa fönster och klicka på "Nästa".

6 Välj "Standard Protection" konfiguration i set-up fönster och klicka på "Nästa".

7 Klicka på "Installera" i nästa fönster. McAfee programvarupaketet kommer nu att börja installationen.

8 Kontrollera att din dator har en stabil Internet-anslutning. När installationen är klar, kommer du att få ett fönster som frågar om du vill att automatiskt köra en scan när den primära installationen är klar. Välj "Kör nu" och klicka på "Finish."

9 Klicka på "OK" i den efterföljande för att starta om datorn. När datorn startar om, kommer McAfee lastas på din dator. För att köra en scan, klicka på McAfee-ikonen i systemfältet och välj att köra en scan, eller gå till din "Program Files" och klicka på McAfee program för att köra en scan från McAfee kontrollpanel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com