Hur man tar bort rader från en tabell Word 2007

March 10

Hur man tar bort rader från en tabell Word 2007


När du skapar en tabell i Microsoft Word 2007, kan du formatera den som du vill. Word 2007 har färdiga tabellstilar som du kan använda, eller så kan du anpassa din egen med gränser och skuggning. Standardtabellformat använder konturer runt hela bordet, liksom mellan varje cell. Men om du inte gillar raderna, kan du ta bort dem.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word 2007-dokument som innehåller den tabell du vill formatera.

2 Klicka i tabellen. I avsnittet Tabellverktyg i menyfliksområdet, klicka på "Layout" -fliken. Klicka på "Välj" i tabellen gruppen och klicka sedan på "Välj tabell." Detta kommer att lyfta hela tabellen.

3 Klicka på "Design" -fliken.

4 Klicka på "Borders" i tabellstilar gruppen.

5 Klicka på "No Border" för att ta bort alla rader från hela tabellen. Om du bestämmer dig inte vill att alla linjer borttagna, klicka "gränser" igen och välja vilka linjer som du vill lägga till igen. Till exempel, att bara ha inre linjerna, klicka på "Inside gränser."

Tips

  • Du kan också ta bort rader från vissa celler i en tabell genom att först markera cellerna. På fliken Start, klicka på "Visa / dölj" -knappen i gruppen Stycke. Detta kommer att lägga ett märke till varje cell, så att du vet var du ska välja dem. För att välja en cell, peka markören till cellen märket tills den förvandlas till en svart pil. Klicka för att välja det. Tryck på "Ctrl" för att markera flera celler. När du har ditt val av celler, klicka på "Design" -fliken. Klicka på "Borders" i tabellstilar gruppen, klicka sedan på "No Borders" för att ta bort raderna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com