Hur man byter en bakgrund i Picnik

March 10

Ta digitala bilder ofta innebär redigera dem på en dator och dela dem online med vänner och familj. Även om du kan spendera stora pengar på fotoredigeringsprogram, har du också alternativ som inte kostar så mycket. Googles Picnik ger kraftfulla online-verktyg som du kan använda för att förvandla dina digitala bilder till kreativa mästerverk. Med en premie Picnik medlemskap, har du de funktioner som krävs för ändringar som ersätter bakgrunden av ett foto.

Instruktioner

1 Klicka på "Collage" -fliken högst upp på Picnik arbetsytan. Välj den dubbla collage under "Basic" genom att klicka på den. Klicka på bilden du vill redigera längst ned på arbetsytan i "Photo Basket" och dra den upp till höger kvadraten på dubbel collage.

2 Välj färg du vill använda för att ta bort bakgrunden av fotot genom att klicka på färgrutan i det vänstra sidofältet på arbetsytan. Det tomma vänstra utrymmet i dubbel collage och ramen runt bilden blir vad färg du klickar. Klicka på "Klar" när du är klar med att fylla i färgen.

3 Klicka på fliken "Create" på toppen av arbetsytan. Klicka på "Avancerat" och sedan "Clone" från den vänstra sidofältet.

4 Välj "Val av källa" och sedan klicka med musen en gång i den färgade vänstra utrymmet i dubbel collage. Detta kommer att fylla penseln med färg för användning i färga ut bakgrunden. Ställ in penselstorlek och penselns hårdhet genom att flytta skjutreglagen till vänster eller höger.

5 Placera musen på bilden i bakgrunden område du vill radera. Håll ner vänster musknapp och dra musen fram och tillbaka för att radera bakgrundsbilder. Fortsätta att arbeta försiktigt tills du raderar alla bakgrundsbilder, vilket innebär att endast den samlingspunkt du vill behålla. När du är klar, kommer bilden endast innehålla brännpunkt på en färgad bakgrund.

6 Klicka på "Redigera" -fliken och välj "Crop". Flytta kontur runt det dubbla collage så det beskriver endast fotografiet med den redigerade bakgrunden - att ta bort dubbel collage. Klicka på "OK" i övre högra hörnet för att beskära bilden.

7 Klicka på "Spara och dela" för att spara den redigerade bilden. Namn fotografiet, och klicka på "Spara foto."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com