Skol Dress-up spel

October 21

Skol klä upp spel oftast spelas av unga flickor. Målet med spelet är att förbereda tecknet för en särskild händelse eller idrott i skolan. Vissa spel kräver att du klä karaktären för inställningar utanför skolan, till exempel en volleyboll match eller ett datum med en speciell person. Beroende på temat, måste du förbereda flickan så att hon ser perfekt för tillfället.

Klä upp för Skolspel

Klä upp för skolan spel kräver att du förbereda din karaktär för skolan. Du kan prova på olika outfits och andra tillbehör, såsom skolväskor, söta smycken artiklar, vibrerande nagellack färger och mer. Vissa klä upp för skolan spel inkluderar School är kyler, klassrummet klä upp, High School Dress Up och chic skolflickor.

Dress Up för evenemang Spel

Syftet med klä upp för händelse spel är att hjälpa en flicka tecken klä upp för en mycket speciell händelse, såsom bal eller fotbollsmatch. Beroende på tillfället visas i spelet, måste du sätta din kreativa förmåga att testa och hjälpa flickan ser attraktiva och att känna sig speciell. Vissa klä upp för händelse spel inkluderar School Prom Dress Up, skola Band Star och volleyboll flickor.

Friends Dress-up spel

Vänner klä upp spel har en grupp vänner som planerar en aktivitet, som att titta på film eller spela någon sport. Din uppgift är att hjälpa vänner klä upp och ser bra ut för deras tillhåll. Brudens, skolkamrater och mode för två är alla exempel på vänner klä upp spel.

Dating Dressup spel

Som namnet antyder, dessa spel bild en härlig inställning där flickan är redo att gå på hennes dag. Hon är verkligen glada om tillfälle, men lika nervös. Hon vill se perfekt, men har svårt att fatta beslut om den bästa kombinationen. Hjälp flickan ser bra ut på hennes dag så hennes pojkvän tas av fullkomlig överraskning. Datum klä upp, Dating Make Over 2 och första dagen är allt som går dress-up spel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com