Vad är en duplex kopiator?

December 5

Vad är en duplex kopiator?


Om du är på marknaden för en kopiator eller om du försöker att behärska funktionerna i en du har nyligen köpt, kommer du har märkt att kopiatorer har en hel ordförråd av sina egna. Till exempel i denna specialiserade värld, termen "duplex" hänför sig inte till ett hus. Istället kopiatorer - eller skrivare - sägs vara i stånd att dubbelsidig utskrift om de kan ge dubbelsidiga utskrifter.

dubbelsidig Grunderna

Enkelsidig kopiering är en enkel knapp affär. När du vill att båda sidor av ett ark kopieras eller två separata dokument förvandlas till en flersidig kopia, det är där dubbelsidig utskrift kommer in. De flesta maskiner har tryckknapps eller touch-screen alternativ att välja duplex produktion och att välja antingen en dubbelsidig original eller två enkelsidiga original. Handboken för vägbeskrivning specifika för din egen modell, eller - om du fortfarande vill köpa - be säljare för att demonstrera funktionen.

En genomgång

High-end business-class kopiatorer har förmågan att hantera komplexa pappersbanor, så att de är lätta att använda för dubbelsidig utskrift. Sätt dina enkel- eller dubbelsidiga original som efterfrågas, och maskinen gör två utskrift passerar för att skapa dubbelsidiga utgångar. Små hem-orienterade maskiner är ofta duplex-kapabel men kräver att du vända papperet manuellt när den första sidan skrivs ut. Lyft enkelsidiga utskrifter från utmatningsfacket och knacka dem på skrivbordet för att säkerställa att de är prydligt uppradade. Placera dem tillbaka i kopiatorns i facket och tryck på knappen för att starta kopieringen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com