Hur Återgå till Nortons standardinställningar

December 3

Att hålla en dator säker från virus är ofta så enkelt som att ha en anti-virus program installerat med rätt inställningar och uppdaterade definitioner. Tyvärr har många PC-användare ändrar deras anti-virus program inställningar, vilket kan göra det lättare för virus att tränga igenom. Nortons standardantivirusinställningar anses vara mer än tillräcklig för skydd, vilket är anledningen till att många användare som har ändrat inställningarna försöka gå tillbaka till standardinställningarna.

Instruktioner

1 Stäng alla andra öppna program och webbläsare. Ibland dessa kan störa Norton och gör ändra inställningar svårare.

2 Öppna Norton Anti-Virus genom att gå till "Start> Program> Norton> Norton Anti-Virus."

3 Klicka på fliken "Options" i det översta fältet av Norton och välj "Norton Anti-Virus".

4 Klicka på knappen "Standard All". Om detta inte fungerar, individuellt klicka på "Standard" knapparna bredvid varje inställning.

5 Klicka på "Apply" och sedan "OK".

6 Starta om datorn genom att gå till "Start> Stäng> Starta om." Öppna Norton efter att datorn har startats om och standardinställningarna återställs.

Tips

  • Håll dina virusdefinitioner uppdateras. Samtidigt med standardinställningarna kommer att bidra till att din dator är fri från virus, är det också viktigt att hålla virusdefinitionerna uppdaterade. För att göra detta, högerklicka på "Norton" -ikonen i nedre högra hörnet av skärmen och välj "Uppdatera Definitioner." Gör detta varje två till tre dagar och datorn kommer att vara väl skyddad mot hot.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com