Hur man ladda upp och dela musik och sånger

October 5

Oavsett om du vill dela din favoritlåt eller ett original musikstycke, erbjuder Internet ett antal verktyg som hjälper dig att ladda upp och dela musik. En mängd olika tjänster är gratis, medan andra kostar en liten avgift efter att överföra en viss mängd av musik. Tänk på att det är alltid viktigt att följa upphovsrättslagar när du delar musik på nätet. Det är olagligt att dela musik som du inte har rättigheterna till.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett medie uppladdning och delning, såsom Media Brand, Rapid Dela eller 4 delade. Dessa tjänster kan du överföra musik till sina databaser och dela musik offentligt eller låsa den med ett lösenord. Du kan sedan e-posta länken till dina vänner och familj genom att klistra in e-post länken i ett nytt e-postmeddelande.

2 Ladda upp din musik till MySpace. Skapa en musik profil för att lägga till din musik till. Lägg till vänner och familjemedlemmar till din profil som fans. Du kan också kopiera MySpace-profil adressen i ett e-postmeddelande och skicka det till dem du vill dela musik med. Om du inte är medlem av MySpace, kan du ändå lyssna på musik på platsen som en gäst.

3 Skapa ett YouTube-konto och ladda upp din musik som en video. Du kan skicka en länk till din musik till några vänner via e-post, snabbmeddelanden eller sociala nätverk. Det kan ta ett par dagar för YouTube att godkänna upphovsrätten till låten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com