Hur man fäster SQL och MDF

December 14

En MDF-fil är en databas backup du använder för att återställa SQL Server-databasmotorn. Dessa filer är fullständiga kopior av alla dina tabeller, funktioner och användarbehörigheter. Du återställa SQL Server-databas med hjälp av funktionen "Bifoga". Detta fäster databasfilen till din server, så att användarna kan hämta och redigera data. Dessa filer är också användbart om du vill skapa en rapportserver, som använder information MDF-filen för att skapa företagsrapporter.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Alla program." Klicka på "SQL Server" i listan över programgruppen och klicka sedan på "SQL Server Management Studio." Detta är den viktigaste SQL Server konsolen används för att upprätthålla databas egenskaper.

2 Högerklicka på ikonen "Databaser" på vänster i fönstret och välj "Anslut". Detta öppnar en guide fönster som hjälper guidar dig genom fästprocessen.

3 Klicka på "Lägg till" -knappen i "Bifoga databaser" avsnittet. Peka på platsen för din MDF-fil på hårddisken eller ett externt medie skiva.

4 Klicka på "OK" för att bifoga filen. Flera kontroller görs i filen med SQL Server-databasmotorn. Efter den är klar, är databasen ansluten till servern.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com