Screen Delar av Microsoft Word

December 13

Microsoft Word är ett av de mest använda ordbehandlingsprogram i branschen och det är enkelt att arbeta med för de flesta användare. Om du aldrig har använt Microsoft Word innan, måste du bekanta dig med några av de element som du kan stöta på när du öppnar programmet på skärmen.

Snabb åtkomst verktygsfält

En av de första på skärmen element som du behöver för att bli bekant med är den snabb åtkomst verktygsfältet. Verktygsfältet Snabbåtkomst ligger längst upp till vänster på skärmen. På snabb tillgång verktygsfältet hittar du några av de vanligaste funktionerna som du behöver för att använda på en regelbunden basis. Till exempel, när du behöver spara ett dokument eller starta en ny, kan du gå till verktygsfältet Snabbåtkomst.

Band

Bandet är en annan viktig faktor på skärmen för att bekanta sig med när man arbetar med Microsoft Word. Bandet är som ett verktygsfält som bryts upp i flera flikar längst upp på skärmen. På bandet, kan du ändra formateringen av sidan, ändra teckensnitt på texten och delta i många fler åtgärder. Bandet visar flikar med Hem, Infoga, sidlayout, referenser, utskick, Review och Visa skrivet över toppen.

Arbetsyta

Arbetsområdet för Microsoft Word-programmet är en annan viktig faktor på skärmen. Arbetsområdet är helt enkelt sidan av det dokument som du skapar. I arbetsområdet, kan du skriva ord eller så kan du infoga andra element. Till exempel kan du infoga bilder, clip art, formaterade kulor. Inifrån arbetsområdet, kan du också formatera texten och göra ändringar i den.

Dialogrutepilen

När du skapar ett dokument, kan du också använda dialogrutan bärraket. Med detta element kan du ta upp ännu fler alternativ för att anpassa det dokument som du använder. När man tittar på bandet, kommer du att märka en knapp på nedre högra hörnet av många av flikarna. När du klickar på den här knappen, tar upp många fler alternativ för varje flik. På så sätt kan du göra ännu mer med dina dokument.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com