Hur man använder Evernote för avhandling

October 4

Hur man använder Evernote för avhandling


Evernote är online programvara som tillåter användare att fånga visitkort, dokument och andra bitar av information och spara den till sin personliga sparande utrymme på hemsidan. Information kan sökas och organiseras inom området, så att användaren kan hålla reda och en fil av vad de är intresserade av, oavsett om det är deras egna personliga e-post, en bild av ett kvitto eller visitkort, artiklar de finner intressant på webb eller ens bok ISBN-nummer. Använda Evernote att hålla reda på resurser för en avhandling är ett sätt att utnyttja ett organisatoriskt verktyg som kan nås överallt där det finns en internetuppkoppling.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett Evernote-konto. Gå till Evernote hemsida och klicka på "Skapa konto". Du behöver en giltig e-postadress för att registrera dig för ett konto och för åtkomst av kontot senare.

2 Bestäm på en avhandling ämne. Börja forska din avhandling att hitta värdefulla resurser att farkosten din avhandling med.

3 Använd Evernote att spela in och fånga dina resurser. Ta bilder av böcker, skriva ut artiklar, visitkort av personer som du har talat med som avser din forskning och andra objekt. Fyll dessa bilder till ditt Evernote-konto att komma åt överallt. Namn allt i ditt Evernote-konto med så mycket information som möjligt för enkel åtkomst senare.

4 Skicka e-post och andra elektroniska föremål som online artiklar till ditt Evernote-konto som gäller för din avhandling. Namnge dessa med så mycket information som möjligt i din Evernote-konto för att hitta lätt senare.

5 Börja skriva din avhandling. Använd Evernote för att dra upp olika resurser, e-post, personer som du har talat med och annan information som du har samlats under din forskningsperiod. Evernote kommer att lagra allt du har tittat på och spelas in på ditt konto sedan du började. Detta gör att du kan ha alla dina resurser på ett ställe och lätt att dra ut med en enkel sökning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com