Hur konfigurerar jag IncrediMail med Gmail?

March 29

IncrediMail är en stationär e-postklient som tillåter användare att utforma e-post med bakgrunder, bilder och andra funktioner. IncrediMail e-postklient använder POP-åtkomst för att hämta meddelanden från din webbaserade e-posttjänst, som Gmail. Gmails POP-åtkomst gör IncrediMail att hämta dina Gmail-meddelanden direkt till IncrediMail klienten, men är inaktiverad som standard. Efter att ha konfigurerat både Gmail och IncrediMail, har du tillgång till inkorgen och kan skicka e-post från din IncrediMail program med alla dina IncrediMail funktioner.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto och klicka på länken "Inställningar" högst upp i inkorgen i Gmail. Klicka på "Vidarebefordran och POP / IMAP" -fliken under "E-postinställningar."

2 Klicka för att aktivera POP-åtkomst under avsnittet "POP-hämtning". Välj om du vill aktivera alternativet för alla mail eller post som kommer från och med nu.

3 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "När meddelanden hämtas med POP" och välj om du vill behålla en kopia i inkorgen i Gmail eller ta bort din Gmail-inkorg kopia när meddelanden nås via IncrediMails POP-anslutning.

4 Klicka på "Spara ändringar" och minimera eller stänga Gmail inkorg. Öppna IncrediMail på datorn.

5 Öppna menyn "Verktyg" Incredimail och klicka "Konton" för att skapa ett nytt e-postkonto. Klicka på "Lägg till" i "e-postkonton" i dialogrutan.

6 Klicka på "Let Me konfigurera inställningar själv" och tryck på "Nästa". Skriv in ditt namn och din Gmail-adress. Tryck på knappen "Nästa".

7 Skriv din Gmail och ange lösenordet du använder för att komma åt ditt Gmail-konto. Klicka på "Finish" för att spara ditt Gmail-konto i IncrediMail. IncrediMail är konfigurerad att skicka och ta emot meddelanden via ditt Gmail-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com