Hur man säkerhetskopiera dina Hotmail-meddelanden till datorn

April 3

Hur man säkerhetskopiera dina Hotmail-meddelanden till datorn


Använda Internet som huvud portal för e-post är ofta snabb, gratis och bekvämt. Men ibland behöver tillgång till din e-post när du inte har tillgång till en Internet-anslutning. När det händer, plötsligt verkar Internetbaserad e-post som inte så bra idé trots allt. Lyckligtvis använder Internet för e-post betyder inte din e-post är instängd på en server någonstans, tillgänglig endast när du har en Internet-anslutning. Det är möjligt, och lätt att spara e-post till din dator. För de användare som använder Hotmail, sparar e-post till en dator är snabb och smärtfri.

Instruktioner

1 Om du vill visa e-post på din dator utan en Internet-anslutning, behöver du ett e-postprogram som kan hämta och visa din e-post. Det finns många e-postklienter som du kan använda. Thunderbird är en populär och pålitlig mjukvara som automatiskt kan konfigurera hämtningsinställningarna för Hotmail. Om du inte redan har Thunderbird, kan du ladda ner det gratis (www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/).

2 I Thunderbird, klicka på "Verktyg" och sedan "Kontoinställningar". Klicka sedan på "Lägg till konto".

3 Thunderbird e-guiden visas. Skriv in ditt namn, e-postadress och lösenord.

4 Markera kryssrutan bredvid "Kom ihåg lösenord" och klicka på "Fortsätt."

5 Du kommer att se ett meddelande som säger: "Thunderbird har hittat inställningarna för ditt e-postkonto." Klicka på "Skapa konto" och klicka sedan på "OK". Thunderbird kommer nu ladda ner all din Hotmail.

Tips

  • Varje gång du öppnar Thunderbird, kommer den automatiskt synkroniseras med Hotmail-servrar, gör en kopia av allt du har sparat i din Hotmail-konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com