Hur man använder nofollow för ZAT

July 13

Om du inte vill att dina vänner ska kunna se vilka XAT chattrum du befinner dig i, kan du köpa och använda en speciell kraft som heter "nofollow". Normalt är namnet på chattrummet du befinner dig i visas bredvid ditt användarnamn i listan över dina kontakter vänner. Du kan förhindra att detta händer genom att köpa nofollow makt och skriva en specifik kod för att aktivera det.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren och besöka XAT.com. Logga in till tjänsten om du inte tidigare har gjort det.

2 Öppna fliken "Butik" och klicka på "Powers." Rulla nedåt i listan av befogenheter och aktivera kryssrutan bredvid "(nofollow)." Klicka på knappen "Köp Powers". XAT kommer nu dra 100 Xats, tjänsten virtuella valuta, från ditt konto.

3 Klicka på fliken "Hem" och välj ett chattrum. Nu kan du använda din nya nofollow makt genom att skriva "(nofollow)", utan citattecken, i chattrutan och trycka på "Enter" på tangentbordet.

Tips

  • Om du inte har tillräckligt med Xats att köpa nofollow makt, kan du köpa ytterligare sådana genom att klicka på "Get Xats" knappen längst upp på webbplatsen och använda ett kreditkort, PayPal-konto eller spel för att betala för krediter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com