Hur återställa raderade Jump Drive filer

March 9

Hur återställa raderade Jump Drive filer


I likhet med andra USB-minnen och minnen, hoppa enheter är bekvämt att för lagring och transport av dokumentfiler, bilder och mer. Men till skillnad från de datorer som de ansluter till, hoppa enheter saknar vissa säkerhetsfunktioner som skyddar filer från oavsiktlig radering. Medan filer som lagras på en hårddisk skickas till "Trash" eller "Pappers" mapp innan de tas bort, är hoppdriv filer raderas direkt. Lyckligtvis kan du ofta återställa filer som raderats från din hoppa enhet med hjälp av data återvinning programvara.

Instruktioner

1 Sluta använda din hoppa enhet. Ju mer du använder din hoppa enhet, desto större chans din fil kommer att skrivas över med nya data, i vilket fall du inte kommer att kunna återhämta sig den.

2 Hämta en dataåterställning till din stationära dator. När du väljer data återvinning programvara, leta efter ett program som säger att det kan användas för att återställa filer som raderats från USB-minnen, såsom ett hopp enhet.

3 Anslut hoppa enhet till den stationära datorn där du hämtade data programvara. Kontrollera att din raderad fil är fortfarande på din hoppa enhet och är återvinningsbara. De flesta data återvinning programvara gör det möjligt att ladda ner en gratis version som du kan använda för att söka enheten. Vissa data återvinning programvara gör att du kan förhandsgranska filer den hittar, eller uppskatta sannolikheten för att filen kan återvinnas intakt.

4 Återställa din RTF-fil. Spara den på datorns hårddisk. Spara den till en separat enhet minskar risken att filen skrivs över av sig själv innan det kan återhämtat sig helt. Efter den inledande spara, kan du flytta tillbaka till din hoppa enhet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com