Hur rippa DVD Scener

September 24

Hur rippa DVD Scener


DVD: s huvudsakliga innehållet består av tre typer av filer - BUP, IFO och VOB-filer - som är lagrade i DVD "Video TS" mapp. Rippa enskilda scener eller kapitel från DVD kräver att du köpa eller ladda ner en DVD-kopia program från Internet. Det finns massor av program att välja mellan, inklusive programvara som AoA DVD Ripper, DVD Ripper guiden och Leawo DVD Ripper. Dessa program kommer att konvertera dina DVD scener till valfritt antal format, beroende på dina behov.

Instruktioner

AoA DVD Ripper

1 Besök AoA DVD Ripper programvara sidan och klicka på "Download Now" knappen för att få programmet. Dubbelklicka på ".exe" installationsfilen för att köra igenom installationsprocessen, accepterar villkoren för användning och öppna AoA DVD Ripper. Sätt din DVD i datorn.

2 Klicka på "+ Load DVD" -knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Importera från DVD skiva" alternativet. Markera din DVD ikon i popup-sökfönster och klicka på "Öppna".

3 Vänta på din DVD: s kapitel för att ladda i programmets huvudfönster. Klicka den längsta titel i listan (Detta är den viktigaste funktionen film).

Tryck på "Videofilm" i programmets vänstra panel.

4 Välj "Start" och "End" positioner för den scen du vill rippa genom att dra reglaget i mitten av skärmen till rätt start- och slutpunkter. Klicka på "OK."

5 Välj en output format från "Konvertera till" rullgardinsmenyn, beroende på dina behov, och klicka på "Start" -knappen för att börja konvertera önskad scen.

DVD Ripper Wizard

6 Öppna webbläsaren och besök DVD Ripper Wizard hemsida. Klicka på "Download" för att ladda ner en gratis testversion av programvaran. Dubbelklicka på installationsfilen, acceptera licensvillkoren, och starta DVD Ripper Wizard.

7 Sätt din DVD i datorn. Klicka på DVD-ikonen i programmets huvudskärmen för att ange en pop-up sökfönstret för att bläddra igenom din inmatning DVD.

Klicka på din "DVD-enhet" -ikonen på datorn och markera den medföljande "Video TS" mapp. Tryck på "OK".

8 Klicka på fliken "Kapitel" längst upp på skärmen och välj kapitlen på DVD du vill rippa.

9 Klicka på "Output Format" rullgardinspilen och välj den filtyp du vill konvertera.

10 Tryck på knappen "..." bredvid "Output Path" -fältet att välja en plats på hårddisken där du vill att din video sparas. Klicka på "GO" -knappen för att börja konverteringen.

Leawo DVD Converter

11 Ladda ner och installera den senaste versionen av Leawo DVD Converter genom att klicka på "Ladda ner nu" -knappen på Leawo huvudsida. Kör installationsfilen och accepterar programmets licensvillkor. Starta Leawo DVD Converter och sätt din DVD-skiva i skivenheten.

12 Klicka på DVD-ikonen i det övre vänstra hörnet av programmets huvudskärmen för att ange en Windows Explorer sökfönstret. Leta upp din DVD ikon, markera "Video TS" mapp, och tryck på "Öppna" för att ladda din DVD: s kapitel i programmets huvudfönster.

13 Tryck på "Profil" rullgardinspilen längst ned på skärmen och välja en output format.

14 Klicka på "Output" -fältet att välja en sökväg (spara plats) för dina konverterade DVD scener. Tryck på "OK".

15 Klicka på "Konvertera" -knappen i det nedre högra hörnet av skärmen för att börja konvertera de önskade DVD scener.

Tips

  • Om konvertering till en mobiltelefon eller en bärbar mediespelare, kontrollera din manual för rätt filformat och upplösning innan du laddar ned en DVD krusning program.
  • För allmän uppspelning på datorn datorn väljer en "AVI", "MP4" eller "WMV" output inställning. Om du konverterar din DVD scener för redigering, kommer du vill kontrollera ditt redigeringsprogram för rätt filtyp som stöds.
  • Rippa DVD scener kommer att ta flera minuter till flera timmar att slutföra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com