Hur till Redigera Autotext i Outlook 2007

April 20

Många program i 2007 svit Microsoft Office, inklusive Outlook 2007, innehåller "Autotext" verktyg. Autotext erbjuder förslag på ord baserat på den text du skriver, och arbetar i flera delar av ansökan där textinmatning är nödvändig. Om du vill redigera Auto i Outlook måste du konfigurera "Building Blocks", som är en del av "Snabbdelar" i Outlook.

Instruktioner

1 Starta Outlook 2007. Öppna e-postmeddelandet som innehåller de ord eller fraser som du vill använda som "Autotext" och välj det.

2 Klicka på "Infoga" -fliken och klicka sedan på "Snabbdelar" i "Text" grupp. Klicka på "Spara markering till galleri Namn Gallery." "Skapa ny byggsten" dialogruta öppnas.

3 Fyll i relevant information för att skapa en återanvändbar autotextpost. Till exempel skriver ett namn i fältet "Namn" rutan för autotextpost och skriv en beskrivning i "Beskrivning" rutan, till exempel "Work signatur." Klicka på "Normal e-post" i "Spara i" mall listrutan.

4 Välj "Infoga innehåll endast" för att infoga Auto direkt i en mening, eller "Infoga innehåll i ett eget stycke" att placera Auto i sin egen punkt. Klicka på "OK" -knappen. Orden eller stycken du valt är nu en del av autotextposter i Outlook.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com