Hur man redigerar en välkomstmeddelande i Zen Cart

February 5

Zen Cart är en av flera open source e-handel kundvagn system. Det är en funktionsrik alternativ för dem som vill erbjuda sina kunder ett meningsfullt e-handel shoppingupplevelse. Den bakre änden av Zen Cart är anpassningsbar och lätt att hantera, eftersom det inte kräver en stor skicklighet för att ändra många inställningar. Redigera välkomstmeddelande som skickas till nya kunder när de köper eller registrera endast kräver några steg och bara en liten mängd av teknisk kunskap.

Instruktioner

1 Öppna din kopia av välkomstmeddelande i e-postkontot där du fick den. Bestämma vilka delar du vill redigera och anteckna dem.

2 Logga in på administratörs område av ditt Zen Cart konto genom att ange ditt användarnamn och lösenord.

3 Öppna "Utvecklare Toolkit" genom att klicka på "Admin" och sedan klicka på "Verktyg" och sedan välja "Utvecklare Toolkit."

4 Ange ett urval av de ord du vill byta från välkomstmeddelande du visade i sökrutan som blir synlig. Välj "All språkfiler" från rullgardinsmenyn under sökrutan och klicka på "Sök".

5 Se "/includes/languages/english/create_account.php" fil som visas som ett resultat av sökningen och anteckna linjenummer som innehåller de ord du sökte efter och alla andra delar av välkomstmeddelande du vill redigera.

6 Ladda ner filen till din dator och spara den på skrivbordet eller någonstans att du enkelt kan få till det igen. Kopiera filen så att du har en kopia av originalet på datorn, i fall ändringarna inte går bra. I så fall kan du återgå till de tidigare inställningarna.

Öppna en av filerna en gång att processen är klar, lämnar andra ensamma. Bläddra till de linjer som du har fastställts du behöver redigera. Öppna filen i ett program som Notepad ++ kan hjälpa dig hitta de radnummer snabbt, och kan minimera planlös rullning, frustration eller förvirring.

7 Spara ändringarna och ladda den redigerade filen till din server följa vägen "/ includes / språk / engelska /" eller en som du har skapat för din egen mall för att säkerställa att filen går i rätt plats. Du kan slutföra uppladdningen genom ditt webbhotell filhanteraren eller genom att använda en korrekt konfigurerad FTP-klient.

8 Uppdatera din webbplats och skicka din välkomstmeddelande för att kontrollera att de ändringar du gjorde dyker upp som de ska. Om du behöver redigera välkomstmeddelande i framtiden följa samma process och vet att du alltid har en ursprunglig version av filen på din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com