Hur man använder Cucusoft

February 11

Hur man använder Cucusoft


Cucusoft är ett företag som tillverkar flera program programverktyg video konvertering. Den mest kända paket av Cucusoft är den ultimata DVD och Video Converter. Med denna mångsidiga programsvit, kan CD och DVD kopieras, slet och omvandlas till andra typer videofil. Under de senaste åren har Cucusoft utökat sitt utbud till att omfatta videoprogram omvandlings för mobila enheter och iPhone.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Cucusoft Ultimate DVD och Video Converter. Öppna programmet.

2 Välj "DVD" eller "Video" för att starta processen. Att konvertera DVD-filmer till andra typer videofil väljer DVD. Att konvertera en typ videofil till en annan filtyp video, väljer du alternativet Video. Applikationen öppnas med två fönster: Ett visningsfönster för att övervaka utvecklingen av video, och ett gränssnitt fönster för konfigurationsalternativ.

3 Klicka på "Open File" i det övre högra sidan av gränssnittet fönstret. Navigera till video eller DVD som ska konverteras.

4 Välj vilken typ av fil i "profil" inmatningsrutan.

5 Välj plats mapp utgång.

6 Klicka på knappen "Konvertera". En förloppsindikator visas när filen är klar konvertering.

7 Öppna utgången mappen och navigera till den nya videofilen. Kontrollera filen genom att spela i en kompatibel videospelare.

Tips

  • Cucusoft erbjuder utvärderingsversioner av theirproducts - dock testversioner införa en vattenstämpel på alla konverterade video.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com