Det säkraste sättet att ladda ner Ares Galaxy

April 7

Ares Galaxy är ett gratis P2P-program. Detta innebär att den låter dig ladda ner och dela dina nedladdningar med många andra användare online. Du kan söka efter olika filtyper såsom program, musik och filmer som andra användare kan ha. Du kan sedan ladda ner filen direkt från användaren. Problemet är att det finns många program där ute som låtsas vara Ares, och är i stället en falsk program du måste betala för - eller ett virus.

Nedladdningar att undvika

Du kan se reklam för Ares här och där på nätet, du klickar på dessa annonser kommer du till webbsidor där du kan ladda ner mjukvaran. Dessa bör undvikas. Det är möjligt att det kan ta dig till själva programmet, men det är långt mer troligt att det är en bluff, och att även gå till webbplatsen kan vara farlig, kommer så många sådana webbplatser i hemlighet hämta spionprogram på din dator.

Det säkraste sättet

Den säkraste metoden för att ladda ner Ares Galaxy är att få det direkt från den ursprungliga webbplats (se Resurser). Om du laddar ner programmet här sättet behöver du inte riskerar att falla offer för en bluff som försöker ta betalt pengar för utge ett program som är gratis, eller sätta spionprogram eller virus på din dator. Detta beror på att du hämtar det från det företag som faktiskt sätter ut produkten, så chansen att programmet äventyras på något sätt är extremt låg.

installera Säker

Ett annat alternativ du kan alltid använda för att ladda ner och installera program på ett säkert sätt, är att installera ett anti-spyware program som Spybot eller AdAware (se Resurser). Dessa program kan passivt övervaka din dator efter hot och stoppa din nedladdning framsteg om de hittar en. Du kan också använda program för att aktivt söka igenom en viss fil, såsom Ares installationsfilen för att se till att det inte finns något potentiellt problem med att använda den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com