Hur man använder HP Pavilion återställningsskivor

April 3

HP Pavilion återställningsskivor kan du starta från datorns återställningskonsolen och åter paviljongen tillbaka till ett tidigare tillstånd. Du kan använda den här CD, tillsammans med datorns CD med drivrutiner, för att åtgärda stora systemkrascher och även återställa datorn till fabriksinställningarna om det behövs. Återhämtningen CD är en startdiskett som du kan starta vid start, så även om du inte kan få tillgång till operativsystemet, kan du köra HP återhämtningsprogram.

Instruktioner

1 Starta datorn med HP Pavilion återställnings-CD i diskettstationen.

2 Tryck på valfri tangent på tangentbordet för att starta från CD. Datorn kommer att ladda de filer som krävs för att starta återställningsprocessen.

3 Klicka på "Systemåterställning" från HP Recovery Manager.

4 Säkerhetskopiera dina filer när du uppmanas sedan fortsätta HP Pavilion PC återhämtning. Du kan instrueras att ta bort och sätta in HP Recovery CD under denna process. Datorn kan också starta vid utförandet av återhämtningen.

5 Sätt i datorns systemdrivrutin disk när du uppmanas klicka på "Nästa" för att installera systemet drivrutiner.

6 Låt datorn starta om för att slutföra återställningsprocessen. När den är klar, kan du ta bort HP Pavilion återställnings-CD från datorn.

Tips

  • Avbryt inte återställningsprocessen när den har startat. Processen kan starta om datorn eller verkar pausa ibland, men låt den slutföra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com