GeForce 6600LE SLI Problem

March 20

GeForce 6600LE SLI Problem


GeForce LE SLI grafikkort är tillverkad med avancerad chipset teknik inbyggd i grafikkortet. Kortet är utformad för att ge den ultimata upplevelsen i områden med spel, surroundljud och multimedia med snabb minnesåtkomst upp till 500 MHz. Grafikkortet anses vara en NVIDIA grafikkort.

Kompatibilitet med 16-bitars arkitektur

GeForce LE SLI styrkrets är tillverkad för att ta itu med 32-bitars videohantering och arbetar positivt med moderkort som stödjer ombord RAM ökning av video i stället för den gamla 16-bitars standard. Därför, om du har en äldre dator som kör 16-bitars bearbetning, GeForce 6600LE SLI kommer inte att köra och kommer att orsaka systemproblem på grund av oförenlighet.

Windows Vista 32-bitars problem

Under installationen av Windows Vista 32-bitars uppgraderingar, kommer GeForce LE drivrutiner i Windows laddas, men kommer inte att fungera med chipset systemet. Om det finns ett problem med de förinställda GeForce LE drivrutiner i Windows Vista 32-bitarsversionen, måste du utplåna uppsättning drivrutiner som finns i Windows / systemkatalogen. En alternativ lösning är att använda drivrutinerna från NVIDIA: s webbplats (se Resurser avsnitt).

Felkod 35

Grafikkortet av GeForce LE SLI kan producera en felkod "35" för ombord chipset via BIOS (Basic Input / Output System) inte är kompatibel med grafikkortet. Problemet är multi tabellen saknas en post eller enhet. Uppladdning den aktuella versionen av GeForce firmware för grafikkortet bör ge den senaste BIOS tabellen för att lösa problemet.

Direct X Problem

GeForce LE grafikkort och drivrutiner är tillverkade för att köras på Direct X 9.0. Direct X är ett program gjort för förbättrad video. Versioner lägre än 9,0 kommer att få problem på grund av oförenligheten av programvara och grafikkort chipset arkitektur. För att undvika problem som kan orsaka inkompatibilitet, ladda ner Direct X 9.0, som är gratis, och installera programvaran till systemet.

RAM och CPU Performance

Långsam tillgång till Random Access Memory (RAM) och centralenhet (CPU) komponenter kan orsaka grafikgränssnitt med GeForce LE grafikprocessorer (GPU) komponent inte fungerar. CPU och RAM komponenter bör optimeras för att dra nytta av 32-64-bitars bearbetning bussarkitektur som stödjer GPU del av grafikkortet.

PCI-kort Input / Output Interface

GeForce LE SLI styrkretsen stödjer PCI Graphics bussteknik (16GB), vilket är dubbelt så hög än AGX8 (2GB) teknologi. PCI-portar på moderkortet som inte stöder denna bussarkitektur visas inte sant PCI Grafisk färg, speciellt med digital videoteknik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com