Minolta C451 nätverksinställningar Instruktioner

May 8

När du har en multifunktionell och multi-purpose enhet som Konica Minolta Bizhub C451, kommer du vill använda enheten till sin fulla potential. Konica Minolta C451 har förmågan att vara ansluten till ett nätverk och används externt utan att vara bredvid maskinen. Detta gör att du kan använda den som en skanner eller skrivare som en nätverksansluten enhet. Minolta C451 måste installeras som en nätverksenhet för att använda den till sin fulla potential.

Instruktioner

1 Anslut Ethernet-kabeln från baksidan av din Minolta C451 till navet eller routern i ditt nätverk.

2 Tryck på "Hjälp / Räknare" i Minolta C451. Välj "Administratör Settings" och ange administratörslösenordet.

3 Tryck på "Nätverksinställningar" och därefter "TCP / IP-inställningar." Knacka på." Tryck på "IP-inställningar." Välj en IP-adress för skrivaren lagras på.

4 Öppna en webbläsare på datorn och ange IP-adressen för din skrivare och tryck på "Enter". Följ instruktionerna på skärmen för att ställa upp Scope (programvaran för nätverksutskrift).

5 Tryck på "Hjälp / Räknare" på skrivaren. Tryck på "Nätverksinställningar" och sedan "SMB Inställningar" och "Utskriftsinställningar", tryck sedan på "ON". Skriv in namnet på den "Arbetsgrupp" att nätverket är på. Tryck på "OK".

6 Sätt i programvaruskivan i huvudnätet datorn och installera programvaran. Detta kommer att ställa in din Minolta C451 för hela nätverket.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com