Så här söker du hur gammal någon är

February 23

Så här söker du hur gammal någon är


Internet är hem för ett brett spektrum av forskning och bakgrundskontroll tjänster som kan hjälpa dig att sätta fingret på någon ålder. Ju mer du vet om ditt ämne, desto bättre odds att hitta sin ålder på nätet. Många-sökwebbplatser kommer att omfatta listor över släktingar, samt en persons andra namn eller alias och tidigare städerna bostad. Att veta sådana detaljer kan hjälpa dig att avgöra om du är på rätt spår med ett ämne du forskar, särskilt om han har ett gemensamt namn.

Instruktioner

Intelius

1 Besök Intelius webbplats. Skriv in personens för- och efternamn i sökfönster. Helst ska du inkludera sin stad och stat samt.

2 Klicka på knappen "Sök".

3 Titta igenom din sökning resultat. Personens ålder, om den är tillgänglig, kommer att listas direkt till höger om hans namn.

4 Förfina sökningen ytterligare. Om personen du forskar har ett gemensamt namn, kommer Intelius berätta det finns alltför många möjliga individer att lista. Begränsa din sökning genom att ange ytterligare detaljer, kanske mata andra städer och stater där personen har bott.

jag söker

5 Besök iSearch om Intelius inte erbjuder en ålder bredvid din forskning personens namn. Skriv in personens för- och efternamn och hennes stad och hemviststat i sökfönster.

6 Klicka på "iSearch" -knappen.

7 Sålla bland resultaten, som kommer att visas med personens ålder förtecknade sist, till höger om hennes namn, efter hennes stad, stat och kön information.

PeopleFinders

8 Besök PeopleFinders webbplats om iSearch och Intelius saknar ålders information om ditt ämne. Skriv in personens för- och efternamn, och åtminstone bosättningsstaten, i sökfönster.

9 Klicka på knappen "Sök".

10 Titta igenom din sökning resultat. Personens ålder, om den är tillgänglig, visas direkt under personens namn inom parentes.

ZabaSearch

11 Besök ZabaSearch om andra webbplatser inte inkludera din forskning personens ålder. Skriv in personens för- och efternamn i sökfönster och välj ett tillstånd från menyn.

12 Klicka på alternativet "Free People Search".

13 Filtrera genom namn, som visas kommer i alfabetisk ordning av personens hemort. Personens födelsemånad och år, om sådana finns, kommer att visas precis till höger om hans namn.

Tips

  • Du bör kunna spåra upp någons ålder genom åtminstone en gratis hemsida, men andra söktjänster erbjuder bakgrundsinformation för en avgift. Om fri forskning dyker upp några åldrar, anser avgiftsbaserade data mäklare som Choice och Accurint. En annan avgiftsbaserade bakgrundskontroll, ProQuest, avgifter för sina tjänster, men är oftast gratis genom bibliotek för kunder som har lånekort.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com