Hur man skriver in Go Daddy Promo Codes

October 2

Go Daddy är för närvarande världens största registrar för domännamn. De ger också flera andra tjänster för webbansvariga, inklusive webbhotell, domän auktion förvaltning, och SSL-certifikat. I syfte att belöna befintliga kunder eller för att få nya, släpper Go Daddy promo koder för att hjälpa kunder att spara pengar på framtida inköp. Om du har en promo-kod som du vill använda för ditt nästa köp, är processen enkel och kräver bara ett par klick under kassaprocessen.

Instruktioner

1 Skriv "www.godaddy.com" i webbläsarens adressfält.

2 Tillsätt produkt eller tjänst du vill köpa i din kundvagn. Se till att produkterna i din kundvagn överensstämmer med kampanjkoden du tänker använda. Till exempel kan du inte använda en promo-kod som ger 15 procent av ditt webbhotell köp mot ett domännamn bara köp.

3 Börja kassan genom att klicka på kundvagnsikonen i det övre högra hörnet på webbsidan.

4 Klicka på "Gå till varukorgen" knappen i rullgardinsmenyn för att starta betalning och registreringsprocessen.

5 Leta reda på "Order Sammanfattning" rutan och klicka på "Enter Promo eller källkod" länken.

6 Ange din kampanjkod i textfältet och klicka på "Apply" länken. Om kampanjkoden är giltig, kommer besparingarna automatiskt dra från din delsumma. Promo koder tillämpas endast delsumman och gäller inte ICANN avgifter eller andra skatter.

7 Klicka på knappen "Fortsätt till kassan" när du kontrollera att beställningen och totala beloppet är korrekta.

8 Följ uppmaningen att logga in på ditt befintliga Go Daddy konto eller skapa ett nytt konto för att betala för din produkt eller tjänst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com