Hur fixar iTunes inte giltigt Win32-program felmeddelande

March 2

När du försöker installera iTunes, kan ett meddelande visas som anger att installationsprogrammet är "inte ett giltigt Win32-program." Detta beror på att nedladdningen är ofullständig eller skadad. De med uppringda Internetanslutningar löper störst risk att drabbas av det här problemet. Ta bort alla rester av den skadade nedladdning kan du hämta iTunes igen och installera det med framgång.

Instruktioner

1 Hit "Windows" och "F" på tangentbordet samtidigt för att få upp sökfönstret. Sök efter "QuickTimeInstaller.exe" och "iTunesSetup.exe" utan citattecken. Ta bort alla kopior av båda filerna.

2 Öppna Internet Explorer. I det här fönstret, klicka på "Verktyg" och sedan på "Internet-alternativ." Klicka på fliken "Allmänt". Under kategorin "Webbhistorik", klicka på knappen "Ta bort". Detta tar bort alla temporära filer Internet Explorer sparas, och kan ta flera minuter på långsammare datorer.

3 Stäng Internet Explorer och sedan öppna den igen. Bläddra till iTunes hemsida och ladda ner en ny kopia av iTunes. Kopian ska installera utan problem.

Tips

  • Om du inte kan ladda ner iTunes via Internet Explorer efter flera försök, och du inte har en uppringd Internet-anslutning, prova att använda en annan webbläsare såsom Firefox eller Safari. Båda webbläsarna kan hämtas utan kostnad.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com