Windows XP SP2 DSL Problem

January 10

Windows XP SP2 DSL Problem


Windows XP var Microsofts flaggskepp operativsystem före Windows Vista eller 7 släpptes. Service Pack 2 var en stor Windows XP-system uppdatering som, liksom alla operativsystem, hade problem med DSL-anslutningar från tid till annan.

"Begränsad eller ingen anslutning"

Om du använder DSL och inte kan ansluta till Internet, rulla markören över ikonen för nätverksanslutning i det nedre högra hörnet av skärmen. Om det står "Begränsad eller ingen anslutning" sedan Windows XP har problem med att ansluta till din DSL-nät.

nätverks~~POS=TRUNC

Innan du felsöker Windows, se till att alla nätverksutrustning fungerar korrekt. Se till att ditt modem och router är på och att alla dina Ethernet-kablar är inkopplade ordentligt.

Kör Nätverksdiagnostik

Om all nätverksutrustning är korrekt ansluten, kör Windows Nätverksdiagnostik verktyg för att försöka lösa problemet. Gå till Start -> Hjälp och support -> Välj en aktivitet -> Använd verktyg för att visa information om datorn och diagnostisera problem - ". Skanna ditt system"> Nätverksdiagnostik och klicka sedan på Följ instruktionerna som visas på skärmen som Windows försöker reparera anslutningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com