Hur att skapa formulär i Microsoft Word

April 15

Flera gånger i våra liv som vi önskar att det kunde vara enklare och mer organiserad. Skapa formulär i Microsoft Word kan bidra till att göra vissa områden i våra liv, personligen och i näringslivet, mycket enklare och mer organiserade. När man försöker att organisera och automatisera, kan det ta lite mer tid i början, men i slutändan kommer du att spara tid och bli mer organiserad.

Instruktioner

1 Klicka på "File" från huvudmenyn och välj sedan "Spara som". När den nya "Spara som" visas, gå till botten av skärmen, och i "Spara som" rutan, använd rullgardinsmenyn för att välja "Dokumentmall".

2 Fyll i "Filnamn" ovanför "Spara som" rutan. Du kan göra det känt vad du vill, helst något som är meningsfullt för dig och andra användare vid en senare tidpunkt.

3 Planera din form genom att använda ett befintligt formulär eller vad du tror kommer att vara lättast för användaren att följa. Du kan använda idéer från pappersformulär som du har fyllt ut eller andra automatiserade formulär som du kan ha använt eller skapat.

4 Välj "Visa" menyalternativet från toppen av skärmen och markera "Verktygsfält." Klicka på "Formulär" för att få "Formulär" i verktygsfältet visas.

5 Placera markören, med hjälp av musen eller tangentbordet, där du vill att fältet ska börja. Välj vilken typ av fält du vill placera i den positionen och klicka på den på "Formulär" i verktygsfältet. När du passerar över varje typ av fält på "Formulär" i verktygsfältet, kommer det att nämna vilken typ av fält. Upprepa detta steg för varje fält du vill ha på formuläret.

6 Redigera de fält som du just har införts i formuläret genom att högerklicka på dem och välja "Egenskaper". Du kan också ta bort, kopiera och ändra andra kosmetiska egenskaper genom att högerklicka på fältet.

7 Använd din nyskapade formen genom att välja "File" och sedan "Nytt". I avsnittet "mall" som visas i "Nytt dokument" fönstret, välj "på min dator." Klicka på formuläret och välj "OK".

Tips

  • Om du inte ser menyalternativet du behöver från Word rullgardinsmenyer, klicka på dubbelpilarna längst ned i rullgardinsmenyn för att få fler menyalternativ.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com