Hur man gör en 3GP film Conversion: s Bild Bättre

May 31

Hur man gör en 3GP film Conversion: s Bild Bättre


Den lätta, mycket komprimerat 3GP-format är optimerad för användning på mobila enheter och för distribution på webben. Och medan formatet är utformad för att nå en gyllene medelväg mellan bildkvalitet och filkomprimering, det finns tillfällen när en liten filstorlek får äventyras för att få en insats bild. Ta reda på hur du kan justera din 3GP programvara för att konvertera och komprimera dina 3GP filmer med bättre bildkvalitet.

Instruktioner

1 Försök med en annan video-codec som ska användas för din 3GP-fil. 3GP-filer fungerar som behållare för audio / video-innehåll och genom att stänga av video codec 3GP behållare använder för att komprimera dina media, kan du förbättra din output video & # 039; s kvalitet. Istället för att använda standard MP4-del 14 video codec för att skapa 3GP filer, prova att använda de mer avancerade H.264 format.

2 Sänk ljudet bitrate något om du kan avvara kvalitetsförlust. Minskar kvaliteten på din 3GP film & # 039; s ljudström ger dig mer utrymme att höja videoströmmen & # 039; s kvalitet och bidrar till att avhjälpa eventuella ökningar i filstorlek på grund av videokvalitet ökar.

3 Höj utdatafilen & # 039; s bildrutor per sekund för att fastställa video choppiness. Öka video & # 039; s bitrate för att ge mer video bandbredd och skapa en högre upplösning 3GP-fil. Också ta bort eventuella skal alternativ din video converter kan ha på plats för att hålla video ursprungliga proportionerna och undvika skärm beskärning eller onödig kompression.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com