Hur man skickar bilder och artiklar till andra e-postadresser

March 2

Hur man skickar bilder och artiklar till andra e-postadresser


Skicka människor meddelanden och bilder krävs en gång en mängd kontorsmateriel. E-post ger nu en strömlinjeformad, papperslös lösning. Tyvärr, presenterar denna relativt enklare uppgift nya inlärningskurvor, som kan lämna några som är helt obekanta med e-post kvar i dammet. Att lära sig att utnyttja denna teknik endast kräver din förtrogenhet med processen.

Instruktioner

1 Logga in på dig e-postkonto.

2 Välj "Skriv ett mail" alternativet.

3 Mata in mottagarens e-postadress i "Till:" linje.

4 Välj "Bifoga en fil" alternativet. I rutan som visas väljer du bilden och / eller artikeln som du vill skicka. Se till att filen du skickar redan har sparat på datorn. Du kan välja flera filer att fästa på e-post på en gång, så länge du inte överskrider filstorleken gränsen.

5 Skriv ett meddelande i kroppen av e-post, om du vill. När meddelandet har granskats och alla bilder och artiklar bifogas, klicka på "Skicka".

Tips

  • Om det totala utrymmet som behövs för alla bilder och artiklar som du vill skicka överskrider mottagarens brevlåda gräns, kommer du att få en "obeställbara" e-postmeddelande. Du kan sedan skicka bilderna och artiklar i flera e-postmeddelanden för att tillgodose kraven på utrymme.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com