Hur man skapar ett faxförsättsblad i Outlook-kontakter

April 7

Hur man skapar ett faxförsättsblad i Outlook-kontakter


Att skapa ett faxförsättsblad för en eller flera av dina Outlook-kontakter, måste du använda Windows Faxa och skanna program. Programvaran är förinstallerad på Windows Vista och Windows 7. Använd dina Outlook-kontakter är nyttiga och tidsbesparande när du skickar fax, men se till att du har angett faxnumret för kontakten innan du skickar ett fax.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på Windows aktivitetsfält. Skriv "Fax och Scan" i sökrutan och klicka på "Windows Faxa och skanna" program för att starta det.

2 Gå till botten av sidofältet till vänster och klicka på "Fax" -knappen. På nästa skärm klickar du på menyn "Verktyg" längst upp och välj "försättsblad."

3 Klicka på "Ny" -knappen på "Fax försättsblad" i dialogrutan. Ett nytt fönster öppnas där du kan skapa din försättsbladet.

4 Gå till menyn Infoga. Individuellt välja varje alternativ, inklusive "Mottagare", "avsändare" och meddelande. "Med hjälp av dessa grundläggande element på försättsbladet ser personen på mottagarsidan vet vem faxet är för, medan hanteras på rätt sätt och i rätt tid.

5 Klicka på "Disk" ikonen för att spara på försättsbladet. På popup-skärmen, skriver en "filnamn" för försättsbladet och klicka på "Spara" -knappen. När du är klar, utgång ur Fax försättsblad Editor dialogfönster.

6 Klicka på "Close" -knappen på "Fax försättsblad" fönstret.

7 Klicka på "Nytt fax" -knappen på toppen alternativfältet. Ett nytt fönster visas. Klicka på "försättsblad" i rullgardinsmenyn och välj försättsbladet som du vill använda.

8 Klicka på "Till" -knappen och klicka sedan på namnet på mottagaren och klicka på andra "Till" -knappen i mitten av skärmen. När du är klar att lägga till mottagare genom att klicka på "OK" -knappen.

9 Gå till menyn "Infoga" för att lägga till något till fax, såsom en PDF-fil bifogad fil, en bild eller text från en fil. Klicka på "Skicka" för att faxa försättsbladet och meddelande till mottagaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com