Hur man fixar en Windows XP-Virus Crash

January 19

Hur man fixar en Windows XP-Virus Crash


Förödelsen av en datorkrasch på grund av ett virus är en händelse varje datoranvändare bör vara beredd på. En virusinfektion har potential att ta bort och ändra data och inställningar på din dator. Återhämta sig från en sådan infektion behöver inte vara så smärtsamt eller tidskrävande som man skulle kunna tro. Med rätt förberedelser kan återhämtning från och med en stor viral attack tar bara några timmar av stress-free arbete. Använder Windows XP "Systemåterställning" verktyg i kombination med en omedelbar virussökning kan du återställa systemet till ett fungerande tillstånd.

Instruktioner

1 Klicka på "Start-menyn", "Alla program", "Tillbehör", "Systemverktyg" och sedan "Systemåterställning."

2 Välj "Återställ datorn till en tidigare tidpunkt," klicka sedan på "Nästa".

3 Bläddra datum i kalendern kontrollera "beskrivning" fält för information om varje "återställningspunkt." Välj lämplig "återställningspunkt" och klicka sedan på "Nästa".

4 Se till att du har valt rätt "återställningspunkt" och klicka sedan på "Nästa" för att starta återställningsprocessen.

5 Starta om datorn och börja trycka på "F8" knappen så snart startprocessen börjar, och fortsätter tills en startmeny visas. Välj "Felsäkert läge" från startmenyn.

6 Kör en fullständig virussökning när Windows startar i "felsäkert läge."

7 Starta om datorn för att återgå till normal drift.

Tips

  • Om du inte har antiviral programvara installerad på din dator, installera några omedelbart, eftersom detta kommer att hjälpa till att reparera din situation nu, och skydda dig i framtiden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com