Hur man ansluter AV-kablar till en bärbar dator

February 12

Hur man ansluter AV-kablar till en bärbar dator


Vissa modeller av bärbara datorer kommer med hög kvalitet interna video- och ljudkort som innehåller fler ljud- och videoingångar som normal. Dessa ingångar är utformad så att du enkelt kan ansluta din bärbara dator till externa enheter som TV-apparater, digitala videokameror och vissa spelsystem. Om du & # 039; re försöker ansluta A / V-kablar till din bärbara dator, se till att den bärbara datorn stöder den typ av kabel du & # 039; re försöker använda.

Instruktioner

1 Titta i din bärbara dator & # 039; s bruksanvisning för en fullständig förteckning över de olika A / V-ingångar som finns. Inne i handboken kommer att vara ett diagram över baksidan av din bärbara dator. Detta diagram kommer att peka ut vad varje ingång på enheten gör, inklusive A / V ingångar. Hålla denna lista hands när du & # 039; ll behöva hänvisa till den för att ta reda på vilka enheter som du kan ansluta till din maskin.

2 Titta på den manual som medföljde den externa enheten för att se vilken typ av A / V-kablar som används. Inne i manualen för enheten kommer att vara en lista över allt som medföljde i lådan. Detta kommer att innehålla namnet på A / V-kabeln som följde med den. Titta på detta namn och sedan jämföra det med listan för din bärbara dator för att se om datorn stöder den typen av anslutning.

3 Koppla in din A / V-kablar till din bärbara dator, mycket uppmärksamma på färgen på kabeln. De flesta audio / video-kablar är färgkodade, vilket gör det lättare att använda dem. Den röda kabeln, till exempel, kommer alltid att plugga in den röda ingången på din bärbara dator.

4 Var uppmärksam på formen av en ingång. Vissa typer av A / V-kablar, som HDMI-kablar till exempel, är jämnt svart färg. Om det inte finns någon särskiljande färg på kabeln, uppmärksamma Formen på kontakten på sin ände. Matcha det med samma ingång på din bärbara dator och sedan ansluta A / V-kabeln till just ingång.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com