Hur att rensa upp Systemåterställning filer

January 17

När Systemåterställning är aktiverat på Windows operativsystem filerna för återställningspunkter lagras på hårddisken. Med tiden kan storleken på dessa filer bygga upp och ta upp värdefullt utrymme på din dator. Du kan återställa diskutrymme på hårddisken genom att ta bort Systemåterställning filer som är gamla. Detta görs med hjälp av Diskrensning som finns på Windows Vista, Windows 7 och Windows XP operativsystem.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj "Alla program" och välj "Tillbehör". Klicka på "Systemverktyg" och välj "Diskrensning".

2 Klicka på "Drives" i rullgardinsmenyn för att visa en lista med diskar. Välj (C :) alternativ i listan och klicka sedan på "OK".

3 Vänta medan Diskrensning program beräknar hur mycket utrymme du kommer att kunna frigöra på ditt system. Diskrensning för (C :) fönster visas när då processen är klar.

4 Gå till fliken Fler alternativ och klicka på "städa upp ..." knapp som är under Systemåterställning delen av fönstret.

5 Klicka på "Ja" för att radera all information som lagras av systemåterställning utom den senaste återställningspunkt. Detta tar bort alla gamla Systemåterställning filer från ditt system.

6 Upprepa denna process en gång i månaden för att rensa upp gamla Systemåterställning filer som lagras på din dator.

Tips

  • Ta inte bort Systemåterställning filer om du inte är säker på gamla data från en tidigare återställningspunkt är inte längre behövs.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com