Det genomsnittliga system Krav på nya PC-spel

May 5

Som en PC spelare, är det absolut nödvändigt att hålla ett relativt up-to-date-maskin. Detta är dock inte att säga att du behöver en top-of-the-line maskin. En maskin byggd med mitten till high-end hårdvara kommer vanligtvis fungerar bra för omkring två år innan tekniken går det. Datorteknik alltid förbättras, så det är viktigt att hålla ett öga på vad du planerar att köpa för att se till att du har maskinen för att köra den.

Anslutningar

En bredbandsanslutning (DSL, kabel eller T1) krävs för de flesta moderna spel. Det enda undantaget är långsammare tempo spel.

medie~~POS=TRUNC format~~POS=HEADCOMP

Majoriteten av PC-spel samtidigt släpps på DVD och CD-ROM. Dock är CD-ROM sakta fasas ut, vilket gör en DVD-enhet ett krav. DVD-skivor har en högre lagringskapacitet och göra installera spel bekvämare.

Hårddiskutrymme

Den genomsnittliga fullständig installation tar upp om 4 GB hårddiskutrymme. Detta inkluderar inte uppdateringar, patchar eller användaren gjort innehåll. Inklusive ovanstående, kan ett spel mapp lätt överstiga 12GB.

Processor och RAM

En 3GHz dual core processor eller bättre rekommenderas för actionspel. Minst 2 GB RAM-minne rekommenderas, och 4 GB rekommenderas att vara "framtidssäkra" (och för att öka prestandan).

Grafikkort

Alla grafikkort släpps tidigast två år innan spelet ska kunna köra den på högsta inställningarna. Verifiera att den har 512 MB RAM på kortet.

Tumregel

Anteckna de minsta rekommenderade system specs för varje spel. Att ha en maskin med dubbla dessa krav kommer att ge dig bästa möjliga upplevelse.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com