Hur man Centrera ett formulär med Microsoft Access

November 17

Hur man Centrera ett formulär med Microsoft Access


Ändra format på dina Microsoft Access-formulär kan du använda dem mer effektivt. Microsoft Access innehåller många funktioner för att anpassa din databas, vilket ger alternativ för att öppna och visa dina formulär. I stället för att slumpmässigt runt på skärmen, kan du ordna dina popup-formulär för att automatiskt centrera när du öppnar formuläret. Detta gör det möjligt att förutse var formuläret laddas, vilket ökar hastigheten när du använder databasen.

Instruktioner

1 Högerklicka på formuläret titeln i navigeringsfönstret och klicka på "Design View." Detta öppnar formen på ett sätt som gör det möjligt att göra ändringar i innehållet och layout. Om du inte ser Microsoft band högst upp på sidan, högerklicka på den mörkblå linjen och klicka på "Minimera Ribbon" för att öppna den.

2 Klicka på "Property Sheet" -knappen av bandet och klicka på "Form" från "Selection Type" rullgardinsmenyn. Detta gör det möjligt att göra ändringar i hela formuläret. Klicka på "All" fliken och klicka på "Ja" i "Auto Center" listrutan.

3 Klicka på "Ja" i pop-up listrutan. Eftersom auto center verktyget fungerar bara för formulär som dyker upp, måste detta aktiveras för formuläret för att centrera på skärmen. Annars formulär vänster motiveras i ett flikar layout.

4 Klicka på fliken "Hem" av bandet, och tryck på "Visa" -knappen och klicka på "Formulär" till översyn av formen. Tryck på "Ctrl" plus "S" eller klicka på "File" -fliken och tryck på "Spara" för att spara ditt arbete.

Tips

  • Klicka på "Ja" i "Modal" rullgardinsmenyn om du vill behålla formen ovanpå andra föremål tills den är stängd.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com