Fördelar av gillande på Facebook

July 16

Fördelar av gillande på Facebook


Facebook "Like" länken är ett snabbt och enkelt sätt att låta någon veta att du uppskattar hennes innehåll på den sociala nätverkssajten. Det finns två typer av artister: innehåll och sidor. Innehåll omfattar allt skickas till en vän Wall, medan sidor är profiler som skapats av ett företag eller annan formell organisation.

Återkoppling

"Böjelse" ett visst innehåll är ett sätt att ge din vän positiva kommentarer om vad de har skrivit. Det är tillåtet att "Like" något på din egen profil, liksom inläggen på dina vänners profiler. Även om ett inlägg skapades av någon som du inte är vänner, så länge tjänsten är på profilen av en person på din kompislista, kan du "Like" det.

Korthet

Använda "Like" -funktionen kan du ge feedback mycket snabbt. Till skillnad från en kommentar, som kräver att du för att bilda en genomtänkt budskap, slå "Like" länken kan du berätta din vän du ha något på bara en sekund. En Facebook-användare som ser att du gillar henne innehåll förstår din positiv feedback, även om du inte uttrycka det i skrift.

Tillgång

När du "Gilla" en sida du får full tillgång till dess innehåll. I vissa fall kan du se alla på en sida information utan "böjelse" det, men när du "gillar" en sida du alltid får fullständiga visnings privilegier. "Böjelse" en sida länkar det också till din profil sektion "intressen och aktiviteter", så att dina vänner kan se din anslutning till sidan.

uppdateringar

Sidor som du "Like" kan skapa statusuppdateringar och inlägg, precis som vänner som har en personlig profil. När du "Gilla" en sida uppdateringarna visas i nyhetsflödet, så att du är informerad om ny sida innehåll. Om en sida är att publicera alltför mycket, dölja den från ditt innehåll genom att hålla muspekaren över ett av sina inlägg och klicka på "x" i hörnet. Välj "Göm alla av [Sida]."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com