Hur man bränner DVD-filmer i Riktigt Spel

June 16

Realplayer är en mediaspelare program som kan spela MP3-musik och MPEG-4-videofiler. Programmet är kompatibelt med samma format som används med Apple QuickTime och Windows Media Player-program. Du kan också använda programmet för att bränna filer på en tom CD eller DVD-skiva. Innan du bränner en DVD-skiva med programmet Realplayer ska du se till att du har alla de videofiler som du vill bränna till skiva.

Instruktioner

1 Sätt i en inspelningsbar DVD-skiva i DVD-brännare på din dator.

2 Öppna Realplayer programmet på datorn och klicka sedan på fliken "Burn / Transfer".

3 Klicka på "Bränn en DVD / VCD" alternativet från avsnittet "Task" och klicka sedan på "DVD Video" alternativet "Välj skivtyp" rullgardinslistan.

4 Leta upp videofiler som du vill bränna till tom DVD från biblioteket kategorier. Klicka på "Bläddra ..." för att hitta några andra videofiler som finns på datorn.

5 Välj de videofiler och klicka sedan på "Lägg till markerade till skiva" alternativet. Klicka på alternativen "Flytta upp" eller "Flytta ned" för att ändra ordningen på videofiler för att uppfylla dina önskemål.

6 Klicka på "Bränn video till skiva" och "Video Burning alternativ" i dialogrutan visas. Ange ett namn för skivan och väljer eventuella andra inställningar för att uppfylla dina önskemål.

7 Klicka på knappen "Bränn". Hinna bränningsprocessen att slutföra och sedan kommer du att få en varning när DVD har bränts.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com