Hur bokmärke en sida (Firefox)

June 12

Hur bokmärke en sida (Firefox)


Firefox har en enkel bookmarking system som tillåter dig att hålla reda på alla dina favoritwebbplatser. Lär dig att bokmärka en sida i Firefox, så nästa gång du vill navigera till din favorit plats, kan du hitta den i menyn Bokmärken.

Instruktioner

1 Navigera till den webbplats som du vill skapa ett bokmärke, antingen genom att skriva in webbadressen i adressfältet och trycka på "Enter" eller genom att söka efter webbplatsen med webbläsarens sökfältet.

2 Klicka på "Bokmärken" på toppen av menyraden. En ny meny visas.

3 Välj det första alternativet "bokmärke den här sidan." Ett fönster kommer att dyka upp som säger "Page Bokmärkta."

4 Redigera detaljerna för bokmärket innan du sparar. Som standard kommer namnet på webbplatsen automatiskt in i fältet "Namn" -fältet. Ändra detta till något annat att göra det lättare för dig att hitta i dina bokmärken.

5 Ändra mappen som bokmärket ska sparas, om du använder mappar för att organisera dina bokmärken. När du bokmärka en sida, är standardmappen "menyn Bokmärken." Använd bläddringsmenyn för att välja en annan mapp i Bokmärken avsnitt. Eller skapa en ny mapp genom att klicka på den lilla knappen till höger om "Folder" -fältet och klicka på "Ny mapp" längst ned på menyn.

6 Visa en bokmärkt sida genom att navigera till "bokmärken" i webbläsarens menyrad. Längst ner i bokmärkesmenyn, kommer du att se en lista över dina nuvarande bokmärken och mappar.

Tips

  • Genvägen till bokmärke en sida i Firefox är "Control" och "D", som kommer att ta upp samma bokmärkesmenyn.
  • Bokmärke en sida genom att klicka på den gula stjärnan till höger om adressfältet efter webbplatsen har lästs in.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com